Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 11 Yourhosting

[Top] 11 Yourhosting

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 11 Yourhosting dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Ervaar nu zelf de kracht van een .com-domeinnaam bij Yourhosting
Ervaar nu zelf de kracht van een .com-domeinnaam bij Yourhosting

Achter de schermen is het een drukke maand voor ons geweest, we zaten namelijk midden in een verhuizing! Natuurlijk blijven we onze Zwolse roots trouw en zijn we verhuisd naar een kleinere locatie in Zwolle. Met nog de laatste puntjes op de i, zijn we inmiddels helemaal over naar een nieuw kantoorpand en hebben er zin in! Door corona blijven we voorlopig wel onverminderd thuiswerken.

Ons nieuwe adres is:

Grote Voort 225, 8041 BK in Zwolle.

We hebben de laatste tijd veel geïnvesteerd in snelheid, veiligheid en service. Daarom introduceren wij in april nieuwe webhostingpakketten en e-mailpakketten. Met deze nieuwe pakketten maak je gebruik van meer opslagruimte voor je website, meer e-mailadressen, onbeperkt dataverkeer én is je website sneller. Bij nieuwe pakketten hoort de beste support. Daarom gaan de telefoonlijnen weer open! Uit onderzoek en de vele reacties bleek dat deze wens groot is. Daar hebben we goed naar geluisterd en daarom zijn we vanaf donderdag 15 april weer telefonisch bereikbaar op 038-850 9600. En natuurlijk blijven we ook gewoon bereikbaar via e-mail en chat.

We vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en verbeteren. De specificaties en prijzen van de pakketten zijn tot stand gekomen naar aanleiding van onderzoek onder onze eigen klanten en andere vergelijkbare groepen. Dus met deze nieuwe pakketten heb je krachtiger hosting, kun je ook telefonisch vragen stellen en ben je sneller geholpen. Meer informatie over de nieuwe pakketten vind je in onze FAQ.

Om de beste dienstverlening te kunnen blijven garanderen voeren we ook nieuwe tarieven in voor SSL, MijnWebsite Winkel en domeinnamen. De verlengingstarieven voor een aantal domeinnamen wijzigen, de welkomsttarieven blijven ongewijzigd.

Daarnaast gaan we mee met de markt en stoppen we met het aanbieden van jaarabonnementen voor onze Microsoft 365 diensten en bieden we voortaan alleen nog maar maandabonnementen aan. Dit geeft jou als klant veel meer flexibiliteit.

De nieuwe tarieven gaan in per 15 april 2021 voor nieuwe bestellingen. Heb je een de bovenstaande producten? Dan gaan de nieuwe prijzen in bij verlenging van je producten.

Er zijn opnieuw oplichters actief die zich voordoen als hostingprovider en telefonisch contact met je opnemen. Deze oplichters geven aan dat er interesse is voor een variant op een domeinnaam die je al hebt geregistreerd (bijvoorbeeld de .com-variant van je .nl-domeinnaam). Deze oplichters bieden aan om deze variant voor een lange periode voor veel geld vast te leggen zodat je ‘beschermd bent’.

Deze domeinnamen worden door de oplichters vastgelegd bij reguliere hostingpartijen voor het normale tarief, terwijl ze jou een veel hoger bedrag laten betalen. Ga hier niet op in. Als je zo’n telefoontje ontvangt en je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: domeinnaam verhuizen yourhosting

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 11 Yourhosting. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *