Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 108 Apple-update voor de beveiliging van iCloud.com

[Top] 108 Apple-update voor de beveiliging van iCloud.com

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 108 Apple-update voor de beveiliging van iCloud.com dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Historique et Navigation privée avec Chrome
Historique et Navigation privée avec Chrome

Apple neemt de beveiliging van de privacy en de veiligheid van haar klant ter harte. We zijn ons ervan bewust dat er georganiseerde netwerkaanvallen met onveilige certificaten zijn die als doel het verkrijgen van gebruikersgegevens hebben. We nemen dit heel serieus. Deze aanvallen brengen iCloud-servers niet in gevaar en hebben geen invloed op het inloggen bij iCloud op iOS-apparaten of Macs met OS X Yosemite via de browser Safari.

De iCloud-website is beveiligd met een digitaal certificaat. Als gebruikers bij het openen van www.icloud.com in hun browser een waarschuwing over een ongeldig certificaat krijgen, moeten ze hun aandacht vestigen op de waarschuwing en niet doorgaan. Gebruikers mogen nooit hun Apple ID of wachtwoord invoeren op een website waarvoor een waarschuwing over een certificaat wordt getoond. Als gebruikers willen controleren of ze met de echte iCloud-website zijn verbonden, kunnen ze de inhoud van het digitale certificaat controleren zoals hieronder voor Safari, Chrome en Firefox wordt weergegeven. Al deze browsers bieden informatie over het certificaat en de waarschuwing.

Safari

Wanneer u met de echte iCloud-website in Safari bent verbonden, ziet u een groen hangslot in de knoppenbalk naast Apple Inc. Kies het hangslot om het bericht ‘Safari gebruikt een gecodeerde verbinding met icloud.com’ weer te geven. Dit geeft aan dat de verbinding veilig is en dat u normaal kunt inloggen.

Als u verbinding met een onveilige website maakt, ziet u het bericht ‘Safari kan de identiteit van de website niet controleren’. Als u dit bericht ziet, mag u niet doorgaan of proberen inloggen.

Chrome

Wanneer u met de echte iCloud-website in Chrome bent verbonden, ziet u een groen hangslot in de knoppenbalk naast Apple Inc. Kies het hangslot om een bericht te zien waarin wordt bevestigd dat de identiteit van de website is gecontroleerd.

Als u verbinding met een onveilige website maakt, ziet u het bericht ‘Je verbinding is niet privé’. Als u dit bericht ziet, mag u niet doorgaan of proberen inloggen.

Firefox

Wanneer u met de echte iCloud-website in Firefox bent verbonden, ziet u een groen hangslot in de knoppenbalk naast Apple Inc. Kies het hangslot om een bericht te zien waarin wordt bevestigd dat de verbinding met deze website veilig is.

Als u verbinding met een onveilige website maakt, ziet u het bericht ‘Deze verbinding is niet beveiligd’. Als u dit bericht ziet, mag u niet doorgaan of proberen inloggen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: je verbinding is niet privé chrome

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 108 Apple-update voor de beveiliging van iCloud.com. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *