Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 107 Window 10 detecteert iPhone-hotspot niet en kan geen verbinding maken

[Top] 107 Window 10 detecteert iPhone-hotspot niet en kan geen verbinding maken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 107 Window 10 detecteert iPhone-hotspot niet en kan geen verbinding maken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Windows 10 – Connecting to Another Computer Over a Simple Network
Windows 10 – Connecting to Another Computer Over a Simple Network

Window 10 detecteert geen iPhone-hotspot en kan geen verbinding maken

Net als Android-apparaten kunnen gebruikers met de iPhone ook een persoonlijke hotspot maken en andere apparaten verbinden met de hotspot om toegang te krijgen tot internet. De functie is handig wanneer u het internet van uw iPhone onderweg met uw laptop wilt delen.

Aansluiten a Windows 10 laptop naar een iPhone-hotspot is een eenvoudige taak. Af en toe Windows 10 detecteert mogelijk niet de iPhone-hotspot. Soms, Windows 10 weigert mogelijk verbinding te maken met de hotspot en geeft “Kan geen verbinding maken met dit netwerk” fout.

In deze gids vertellen we je wat je wanneer moet doen Windows 10 kan de iPhone-hotspot niet detecteren of wanneer de foutmelding ‘Kan geen verbinding maken met dit netwerk’ wordt weergegeven.

We raden u aan de volgende oplossingen in die volgorde te proberen.

Doe eerst deze eenvoudige dingen.

1. Zorg ervoor dat de persoonlijke hotspot is ingeschakeld op uw iPhone. Als het is ingeschakeld, zet u het uit en weer aan. Soms moet je een paar keer uit- en weer aanzetten.

2. Zorg ervoor dat de iPhone ontgrendeld blijft wanneer u probeert verbinding te maken met de hotspot vanaf andere apparaten.

3. Start zowel je iPhone als je computer opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken.

4. Controleer op uw computer of Wi-Fi is ingeschakeld.

5. Zorg er op je iPhone voor dat Anderen toestaan om deel te nemen is ingeschakeld.

6. Update zowel iOS als Windows 10 naar de nieuwste versie.

Schakel de wifi uit en weer in

Schakel Wi-Fi uit op zowel uw pc als uw iPhone. Wacht een minuut voordat u het weer inschakelt. Probeer nu verbinding te maken. Deze truc werkt wanneer Windows detecteert de iPhone-hotspot niet.

Wijzig het persoonlijke hotspot-wachtwoord van de iPhone

Dit klinkt misschien als een stom of goedkoop idee, maar het werkt verrassend genoeg. Het wijzigen van het hotspot-wachtwoord en vervolgens verbinding maken met de hotspot werkt zonder problemen. Om dat te doen:

Stap 1: Navigeer op uw iPhone naar Instellingen > Persoonlijke hotspot.

Stap 2: Tik op de knop Wi-Fi-wachtwoord keuze. Wijzig het wachtwoord voordat u op de optie Gereed tikt. Houd er rekening mee dat het wachtwoord minimaal 8 tekens moet bevatten.

Verander de naam van de iPhone-hotspot

Het wijzigen van de naam van de hotspot kan het probleem soms oplossen. Hier is hoe dat te doen.

Stap 1: Ga naar Instellingen > Algemeen > Over > Naam.

Stap 2: Voer een nieuwe naam in. Druk op Klaar optie om het de nieuwe naam van de iPhone op te slaan.

Voer de probleemoplosser voor netwerken uit Windows 10

Windows 10 heeft een ingebouwde probleemoplosser, die u kunt uitvoeren wanneer Windows 10 herkent wifi-netwerken niet of vertoont een fout bij het verbinden met wifi. U kunt toegang krijgen tot hetzelfde door naar te navigeren Instellingen > Update en beveiliging > Problemen pagina.

Voer de probleemoplosser uit en volg de instructies op het scherm.

Reset iPhone netwerkinstellingen

iPhone ondersteunt het resetten van alleen de netwerkinstellingen zonder de gegevens en andere instellingen te beïnvloeden. De baan is ook vrij eenvoudig.

Stap 1: Ga op uw iPhone naar Instellingen > Algemeen > Reset pagina en tik vervolgens op Reset netwerk instellingen optie.

Stap 2: Voer desgevraagd de toegangscode in. Tik ten slotte op Reset netwerk instellingen optie om je iPhone opnieuw op te starten en netwerkinstellingen te resetten.

Controleer of dit het probleem oplost.

Voer netwerkreset uit Windows 10

Windows 10 biedt een manier om netwerkreset uit te voeren. Wanneer u het netwerk reset, Windows 10 zal al uw netwerkadapters verwijderen en opnieuw installeren en andere netwerkcomponenten instellen op de standaardinstellingen. Merk op dat het resetten van het netwerk sommige netwerksoftware zoals VPN-software kan verwijderen. Hoe dan ook, hier is hoe het netwerk te resetten.

Stap 1: Ga naar Instellingen > Netwerk en internet > Status pagina.

Stap 2: Blader naar beneden op de pagina om te zien Wijzig uw netwerkinstellingen sectie. Klik op de Netwerk reset koppeling om de netwerkresetpagina te openen.

Stap 3: Klik hier op de Reset nu knop.

Schakel antivirus uit op uw computer Windows 10

Uw antivirusoplossing verhindert mogelijk Windows 10 verbinding maken met de iPhone-hotspot. U kunt de antivirus dus tijdelijk uitschakelen en controleren of dat helpt.

De meeste antivirusoplossingen bieden een manier om de beveiliging rechtstreeks via het systeemvakpictogram uit te schakelen. Klik met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram van de antivirus en controleer of er een optie aanwezig is om de beveiliging uit te schakelen.

Vergeet niet de beveiliging aan te zetten zodra uw werk is voltooid!

Vergeet en maak opnieuw verbinding

Gebruik deze oplossing wanneer uw laptop de hotspot van de iPhone detecteert, maar er geen verbinding mee kan maken. Hier is hoe dat te doen.

Stap 1: Klik op het Wi-Fi-pictogram op de taakbalk om de hotspot van je iPhone te zien.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op het item van de iPhone-hotspot en klik vervolgens op vergeten optie om alle opgeslagen informatie over de iPhone-hotspot van uw computer te verwijderen.

Stap 3: Klik vervolgens opnieuw op het Wi-Fi-pictogram om de iPhone-hotspot te zien. Klik erop, klik op de Connecteren toets, typ het wachtwoord en probeer verbinding te maken.

Het zou moeten werken. Zo niet, ga dan verder met de volgende oplossing.

Maak verbinding via USB

Als u het niet erg vindt om een kabel te gebruiken, verbindt u deze met uw iPhone Windows 10 computer met een bliksemkabel en vervolgens verbinding maken met de iPhone-hotspot is de beste manier om het probleem te voorkomen of op te lossen.

Stap 1: Sluit de bliksemkabel die bij uw Apple-telefoon is geleverd aan op de computer en uw iPhone.

Stap 2: Wanneer u de melding “Deze computer vertrouwen?” tik op de Trust keuze. Als er een toegangscode is ingesteld, voer deze dan in wanneer daarom wordt gevraagd.

Stap 3: Schakel uit (indien al ingeschakeld) en schakel vervolgens de persoonlijke hotspot op je iPhone in. Windows 10 moet automatisch verbinding maken met de persoonlijke hotspot. Zo niet, selecteer dan de persoonlijke hotspot van de iPhone in de beschikbare netwerklijst.

Verwijder de USB-kabel niet wanneer uw pc is aangesloten op de iPhone-hotspot.

Installeer het Wi-Fi-stuurprogramma opnieuw Windows 10

Als de bovenstaande oplossingen niet voor u werken, kunt u proberen het Wi-Fi-stuurprogramma opnieuw te installeren. Installeer het Wi-Fi-stuurprogramma opnieuw, vooral als Windows 10 detecteert geen wifi-netwerk. Men kan de huidige Wi-Fi-driver verwijderen uit Apparaatbeheer.

Voordat u de huidige driver verwijdert, vergeet niet om een nieuwe kopie ervan te downloaden van de website van uw pc-fabrikant, want zonder een juiste apparaatdriver, kunt u uw pc niet verbinden met internet!

Raadpleeg hoe installeer het Wi-Fi-stuurprogramma opnieuw in Windows 10 gids voor stapsgewijze aanwijzingen.

Als laatste redmiddel kunt u het proberen resetten Windows 10 naar standaardinstellingen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/verbinding-maken-met-andere-pc-via-netwerk-7otzapdd

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 107 Window 10 detecteert iPhone-hotspot niet en kan geen verbinding maken. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *