Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 105 Een e-mail terughalen in Gmail: een stapsgewijze handleiding

[Top] 105 Een e-mail terughalen in Gmail: een stapsgewijze handleiding

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 105 Een e-mail terughalen in Gmail: een stapsgewijze handleiding dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Cách Forward mail trong Gmail, chuyển tiếp nhiều thư trong Gmail
Cách Forward mail trong Gmail, chuyển tiếp nhiều thư trong Gmail

Als mensen valt het niet te ontkennen dat we allemaal fouten maken. Hoewel de meeste fouten die we in ons leven maken onomkeerbaar zijn en gevolgen hebben, is het per ongeluk op de knop Verzenden in Gmail drukken daar gelukkig niet een van. Als je merkt dat je typfouten vaak direct na het verzenden van een belangrijke e-mail opmerkt, kun je de functie ‘Verzenden ongedaan maken’ als volgt gebruiken om een e-mail in Gmail terug te halen. We hebben de stappen opgenomen om een e-mail op te halen in Gmail op het web en bij het gebruik van mobiele apps op Android en iOS.

Een e-mail terughalen in Gmail in 2021

U kunt de populaire functie ‘Verzenden ongedaan maken’ van Gmail gebruiken om een e-mail snel terug te halen voordat deze de ontvanger bereikt. Wat Gmail hier heeft geïmplementeerd, is een bufferperiode die gebruikers de keuze geeft om een bericht terug te roepen, net zoals de nieuwe functie Tweet ongedaan maken van Twitter werkt.

E-mailannuleringsperiode instellen in Gmail

Gmail geeft je standaard 5 seconden om een e-mail terug te halen. U kunt de annuleringsperiode echter aanpassen en instellen op 5, 10, 20 of 30 seconden. Helaas is deze instelling beperkt tot Gmail voor het web en kunt u de periode ‘Verzenden ongedaan maken’ niet aanpassen in de mobiele apps op iOS en Android. Dat gezegd hebbende, hier leest u hoe u de terugroepperiode voor Gmail-e-mails op internet kunt aanpassen:

1. Open Gmail en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. U ziet nu een pop-upmenu met enkele snelle instellingen. Klik op “Bekijk alle instellingen” om het uit te vouwen en alle Gmail-instellingen te bekijken.

2. Onder het gedeelte Algemeen ziet u een optie getiteld “Verzenden ongedaan maken”. Klik op het vervolgkeuzemenu en stel je gewenste opzegtermijn in. Zoals eerder vermeld, zijn de beschikbare opties:

  • 5 seconden
  • 10 seconden
  • 20 seconden
  • 30 seconden

Opmerking: Google geeft u slechts een kort venster om een e-mail in Gmail op te roepen. Je hebt geen uur of twee om het verzenden van e-mails in Gmail ongedaan te maken, dus je zult snel op de been moeten zijn als je deze functie gebruikt.

3. Scroll vervolgens naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op “Wijzigingen opslaan”. Gmail zal je automatisch doorverwijzen naar je inbox nadat de wijzigingen in de instellingen zijn opgeslagen.

E-mail terughalen in Gmail voor het web (Windows, Mac en Linux)

Nadat je je optimale opzegtermijn hebt ingesteld, ben je helemaal klaar om e-mails in Gmail terug te halen die je al hebt verzonden. Hier is hoe het te doen:

1. Stel de e-mail op zoals u dat normaal zou doen en druk op de knop “Verzenden”.

2. Kort nadat je een e-mail hebt verzonden, zie je een optie om de e-mail ongedaan te maken in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op de knop “Ongedaan maken” om de e-mail in Gmail op te halen. Ja, het is echt zo makkelijk.

E-mail terughalen in Gmail met mobiele apps (Android en iOS)

Op dezelfde manier kunt u e-mails intrekken in de mobiele apps van Gmail op Android en iOS. Hoewel ik je de stappen zal laten zien met een Android-apparaat, blijft het proces om een e-mail op te roepen hetzelfde in de iOS-app van Gmail. U kunt als volgt een e-mail terughalen in Gmail voor Android of iOS:

1. Stel uw e-mail op en verzend deze met de Gmail-app voor Android of iOS.

2. Je zult nu zie de optie Ongedaan maken in een zwevende balk boven de onderste navigatiebalk. Tik erop om de e-mail in te trekken en terug te gaan naar het bewerkingsscherm. U kunt de e-mail nu bewerken en opnieuw verzenden of ervoor kiezen om deze te verwijderen.

E-mails in Gmail in eenvoudige stappen ongedaan maken

Dus dat was onze korte handleiding om e-mails in Gmail op te halen. Of het nu gaat om het ongedaan maken van een e-mail waar je direct spijt van hebt of om correcties aan te brengen in een e-mail voordat je deze opnieuw verzendt, de functie ‘Verzenden ongedaan maken’ van Gmail is handig om mogelijk gênante situaties te voorkomen. Lees voor meer van dergelijke tips ons artikel over het verzenden van e-mails als bijlagen in Gmail en de beste Gmail-tips en -trucs. Gebruikt u ook de hierboven beschreven officiële methode om e-mails terug te halen of vertrouwt u op tools van derden voor de taak? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: mail terughalen gmail

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 105 Een e-mail terughalen in Gmail: een stapsgewijze handleiding. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *