Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 104 Bundel WordPress voor Gebruikers + WordPress Webshop Maken

[Top] 104 Bundel WordPress voor Gebruikers + WordPress Webshop Maken

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 104 Bundel WordPress voor Gebruikers + WordPress Webshop Maken dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Webshop maken 2022. Maak (gratis) een e-commerce shop met WordPress \u0026 WooCommerce!
Webshop maken 2022. Maak (gratis) een e-commerce shop met WordPress \u0026 WooCommerce!

Bundel WordPress voor Gebruikers + WordPress Webshop Maken

image

In deze cursus leer je hoe je zelf professioneel websites kan onderhouden en aanpassen en hoe je je eigen webshop kan maken binnen WordPress.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je het verschil tussen pagina’s en berichten kennen. Beide hebben een specifiek gebruiksdoel en inzetbaarheid. Aan de hand van duidelijke voorbeelden leer je te kiezen wanneer je een pagina of een bericht toepast. Daarnaast maak je kennis met categorieën en tags, waarmee je een structuur in j

In deze cursus leer je hoe je zelf professioneel websites kan onderhouden en aanpassen en hoe je je eigen webshop kan maken binnen WordPress.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je het verschil tussen pagina’s en berichten kennen. Beide hebben een specifiek gebruiksdoel en inzetbaarheid. Aan de hand van duidelijke voorbeelden leer je te kiezen wanneer je een pagina of een bericht toepast. Daarnaast maak je kennis met categorieën en tags, waarmee je een structuur in je site aanbrengt die, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines, je site op een hoger niveau brengt. Verder leer je werken met de verschillende blokken die in WordPress worden gebruikt voor het toevoegen van content. Natuurlijk de gebruikelijke tekstblokken, lijsten en tabellen, maar ook aan het invoegen van foto, video, audio en bijvoorbeeld PDF-bestanden wordt ruim aandacht besteed. Na deze cursus beheer je zelfstandig een professionele WordPress website.

Ook leer je hoe je binnen de WordPress omgeving de WooCommerce plugin installeert. Eerst bekijken we wat de belangrijkste instellingen van WooCommerce zijn. Je leert hoe je producten toevoegt, voorzien van afbeeldingen en tags en hoe je producten categoriseert en van een prijs voorziet. We besteden aandacht aan het leggen van relaties tussen producten, zodat je bezoekers attendeert op aanvullende of alternatieve producten. Ook besteden we aandacht aan de verschillende verzendmogelijkheden en aan het koppelen van betaalsystemen, zoals Paypal en iDEAL. Na deze cursus kun je zelf een professionele webshop maken en beheren.

Welke voorkennis heb je nodig?

Onze basiscursus WordPress is de ideale voorbereiding. Technische voorkennis heb je niet nodig, want met de WooCommerce plugin hoef je niet thuis te zijn in ingewikkelde code om een mooie, gestructureerde en professionele webwinkel te bouwen. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus WordPress Basis+ WordPress webshop maken is voor iedereen die op een eenvoudige manier professionele websites wil opzetten, onderhouden en aanpassen. Ook voor wie een bestaande website wil kunnen aanpassen is deze cursus prima geschikt. Iedereen die de WordPress omgeving kent en met WooCommerce een professionele webshop wil gaan opzetten, onderhouden en aanpassen is op zijn plek in deze cursus. Wie WordPress en WooCommerce zelf al een beetje heeft uitgeprobeerd, zal merken dat er met extra kennis nog veel meer uit te halen valt. Daarom zal deze cursus van toegevoegde waarde zijn. De cursus is voor particulieren, ZZP’ers en het MKB.

Trainspot

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: zelf webshop maken wordpress

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 104 Bundel WordPress voor Gebruikers + WordPress Webshop Maken. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *