Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 103 Microsoft onthult eerste prijzen van Windows 365 Cloud PC

[Top] 103 Microsoft onthult eerste prijzen van Windows 365 Cloud PC

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 103 Microsoft onthult eerste prijzen van Windows 365 Cloud PC dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Microsoft 365 für unter 1€ pro Monat
Microsoft 365 für unter 1€ pro Monat

Drie weken voor de officiële beschikbaarheid deelt Microsoft een instapprijs mee van de Windows 365 Business-optie: 31 dollar per maand. Europrijzen zijn vandaag nog niet bekend.

Microsoft kondigde eerder deze week de langverwachte Windows-in-de-cloudoplossing voor. Windows 365 is de naam voor die dienst, Cloud PC is de noemer voor individuele virtuele computers van gebruikers. Cloud PC’s zijn persistente digitale computers in Microsofts cloud, Azure, gekoppeld aan een enkele gebruiker. Een werknemer werkt zo altijd in dezelfde omgeving met daarin zijn instellingen, zijn toepassingen en zijn bestanden. Die omgeving is toegankelijk van overal: Microsoft ondersteunt niet alleen laptops maar ook Android en iOS.

Microsoft heeft tijdens een presentatie op zijn Inspire-conferentie een tipje van de sluier gelicht wat betreft prijs. Voor 31 dollar per maand krijg je twee vCPU’s, 4 GB RAM en 128 GB opslag. Die configuratie is onderdeel van de Windows 365 Business-optie die focust op bedrijven met minder dan 300 gebruikers.

Het gaat hier om één SKU, er zullen tegen de lancering op 2 augustus nog veel meer andere opties en details worden bekend gemaakt door Microsoft. De optie hierboven is niet de goedkoopste optie. De instap Cloud PC-formule heeft één vCPU, 2 GB RAM en 64 GB opslag. Het is voorlopig niet duidelijk of de Enterprise-formules andere (goedkopere) prijzen krijgen omwille van grotere volumes. Alles mogelijke configuraties en doelgroepen vind je hieronder:

Windows 365 configuraties

Aan 31 dollar per maand is Windows 365 competitief geprijsd vergeleken met wat AWS en Citrix vandaag bieden voor virtuele desktoptoegang. Europrijzen zijn vandaag nog niet beschikbaar. Microsoft schenkt hierover meer duidelijkheid op 2 augustus, de dag van de lancering van Windows 365. Wil je meer details weten rond het Windows 365-aanbod en de strategie van Microsoft? Lees onze volledige analyse hier.

lees ook

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: windows 365 prijs

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 103 Microsoft onthult eerste prijzen van Windows 365 Cloud PC. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *