Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 Een handtekening maken en toevoegen aan berichten

[Top] 102 Een handtekening maken en toevoegen aan berichten

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 102 Een handtekening maken en toevoegen aan berichten dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

In Outlook kunt u een of meer persoonlijke handtekeningen voor uw e-mailberichten maken. Uw handtekening kan tekst, afbeeldingen, uw elektronische visitekaartje, een logo of zelfs een afbeelding van uw handgeschreven handtekening bevatten. U kunt Outlook zo instellen dat handtekeningen automatisch worden toegevoegd aan alle uitgaande berichten of uw handtekening maken en deze per geval toevoegen aan berichten.

Uw handtekening maken en kiezen wanneer Outlook een handtekening toevoegt aan uw berichten

Belangrijk: Als u een Microsoft-account hebt en u Outlook en Webversie van Outlook of Webversie van Outlook voor Bedrijven gebruikt, moet u in beide producten een handtekening maken. Zie Een e-mailhandtekening maken en toevoegen in Outlook.com of webversie van Outlook als u e-mailhandtekeningen wilt maken en gebruiken in webversie van Outlook.

Als u wilt zien hoe dat gaat, gaat u rechtstreeks naar de video hieronder.

 1. Open een nieuw e-mailbericht.

 2. Selecteer in het menu Bericht de optie Handtekening > Handtekeningen.

  Afhankelijk van de grootte van uw Outlook-venster en of u een nieuw e-mailbericht opstelt of een antwoord of doorstuurt, bevinden het menu Bericht en de knop Handtekening zich mogelijk op twee verschillende locaties.

 3. Kies onder Handtekening selecteren om te bewerkende optie Nieuw en typ in het dialoogvenster Nieuwe handtekening een naam voor de handtekening.

 4. Stel onder Handtekening bewerken uw handtekening op. U kunt lettertypen, tekenkleuren en -grootten wijzigen, evenals de tekstuitlijning. Als u een krachtigere handtekening wilt maken met opsommingstekens, tabellen of randen, gebruikt u Word om de tekst op te maken en kopieert en plakt u de handtekening in het vak Handtekening bewerken . U kunt ook een van onze vooraf ontworpen sjablonen voor uw handtekening gebruiken. Download de sjablonen in Word, pas ze aan met uw persoonlijke gegevens en kopieer en plak ze in het vak Handtekening bewerken .

  Notities:

  • U kunt koppelingen en afbeeldingen toevoegen aan uw e-mailhandtekening, lettertypen en kleuren wijzigen en de tekst uitvullen met behulp van de mini-opmaakbalk onder Handtekening bewerken.

  • U kunt ook pictogrammen en koppelingen voor sociale media toevoegen aan uw handtekening of een van onze vooraf ontworpen temlates aanpassen. Zie Een handtekening maken op basis van een sjabloon voor meer informatie.

  • Zie Een logo of afbeelding toevoegen aan uw handtekening als u afbeeldingen wilt toevoegen aan uw handtekening.

 5. Stel onder Standaardhandtekening kiezen de volgende opties in voor uw handtekening:

  Kies in de vervolgkeuzelijst E-mailaccount een e-mailaccount dat u wilt koppelen aan de handtekening. U kunt voor elk e-mailaccount een andere handtekening hebben.

  Als u uw handtekening standaard aan alle nieuwe berichten wilt toevoegen, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Nieuwe berichten een van uw handtekeningen. Als u niet automatisch een handtekening wilt toevoegen aan nieuwe berichten, kiest u (geen). Hiermee wordt geen handtekening toegevoegd aan berichten die u beantwoordt of doorstuurt.

  Als u wilt dat uw handtekening wordt weergegeven in de berichten die u beantwoordt en doorstuurt, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Antwoorden/doorsturen een van uw handtekeningen. Of u kunt de standaardoptie (geen) accepteren.

 6. Kies OK om uw nieuwe handtekening op te slaan en terug te keren naar uw bericht. Outlook voegt geen nieuwe handtekening toe aan het bericht dat u in stap 1 hebt geopend, zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om de handtekening toe te passen op alle nieuwe berichten. U moet de handtekening handmatig toevoegen aan dit ene bericht. De handtekening wordt automatisch toegevoegd aan alle toekomstige berichten. Als u de handtekening handmatig wilt toevoegen, selecteert u Handtekening in het menu Bericht en kiest u vervolgens de handtekening die u zojuist hebt gemaakt.

Een logo of afbeelding toevoegen aan uw handtekening

Als u een bedrijfslogo of een afbeelding aan uw handtekening wilt toevoegen, voert u de volgende stappen uit.

 1. Open een nieuw bericht en selecteer handtekening > Handtekeningen.

 2. Kies in het vak Handtekening selecteren om te bewerken de handtekening waaraan u een logo of afbeelding wilt toevoegen.

 3. Selecteer het pictogram Afbeelding

  , zoek het afbeeldingsbestand en selecteer Invoegen.

 4. Als u het formaat van de afbeelding wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en kiest u vervolgens Afbeelding. Selecteer het tabblad Grootte en gebruik de opties om het formaat van de afbeelding te wijzigen. Als u de verhoudingen van de afbeelding wilt behouden, moet u het selectievakje Hoogte-breedteverhouding vergrendelen ingeschakeld houden.

 5. Wanneer u klaar bent, selecteert u OK en selecteert u vervolgens nogmaals OK om de wijzigingen in uw handtekening op te slaan.

Een handtekening handmatig invoegen

Als u geen handtekening wilt invoegen voor alle nieuwe berichten of antwoorden en doorgestuurde berichten, kunt u een handtekening altijd nog handmatig toevoegen.

 1. Selecteer in uw e-mailbericht op het tabblad Bericht de optie Handtekening.

 2. Kies uw handtekening in het flyout-menu dat wordt weergegeven. Als u meer dan één handtekening hebt, kunt u een van de handtekeningen selecteren die u hebt gemaakt.

Bekijk hoe dit wordt gedaan

Uw browser biedt geen ondersteuning voor video. Installeer Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player of Internet Explorer 9.

Zie ook

Een e-mailhandtekening in Outlook.com maken en toevoegen

Een e-mailhandtekening maken aan de hand van een sjabloon

Een e-mailhandtekening maken en toevoegen in de webversie van Outlook

Een handtekening maken

 1. Open een nieuw bericht. Ga naar het tabblad Bericht en klik in de groep Toevoegen op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen.

 2. Klik op het tabblad E-mailhandtekening op Nieuw.

 3. Typ een naam voor de handtekening en klik op OK.

 4. Typ in het vak Handtekening bewerken de tekst die u in de handtekening wilt opnemen.

 5. Als u de tekst wilt opmaken, selecteert u deze en gebruikt u de opmaak- en stijlknoppen voor de gewenste opties.

 6. Als u behalve tekst nog andere elementen wilt toevoegen, klikt u op de plek waar u het element wilt invoegen en voert u een van de volgende handelingen uit:

  Opties

  Procedures

  Een elektronisch visitekaartje toevoegen

  Klik op Visitekaartje en klik vervolgens op een contactpersoon in de lijst Opgeslagen als. Klik vervolgens op OK.

  Een hyperlink toevoegen

  Klik op

  Hyperlink invoegen, typ de gegevens of blader naar een hyperlink, klik erop om deze te selecteren en klik vervolgens op OK

  Een afbeelding toevoegen

  Klik op

  Afbeelding, blader naar een afbeelding, klik erop om deze te selecteren en klik vervolgens op OK. Veelgebruikte bestandsindelingen voor afbeeldingen zijn .bmp, .gif, .jpg en .png.

 7. Klik op OK om het maken van de handtekening te voltooien.

  Opmerking: De handtekening die u net hebt gemaakt of gewijzigd, wordt niet weergegeven in het momenteel geopende bericht. U moet de handtekening in het bericht nog invoegen.

Een handtekening toevoegen aan berichten

Handtekeningen kunnen automatisch worden toegevoegd aan alle berichten die u verzendt, of u kunt opgeven aan welke berichten een handtekening moet worden toegevoegd.

Opmerking: Elk bericht kan slechts één handtekening bevatten.

Automatisch een handtekening invoegen

 1. Klik op het tabblad Bericht in de groep Opnemen op Handtekening en klik op Handtekeningen.

 2. Klik onder Standaardhandtekening kiezen in de lijst E-mailaccount op een e-mailaccount waaraan u de standaardhandtekening wilt koppelen.

 3. Selecteer de handtekening die u wilt toevoegen in de lijst Nieuwe berichten.

 4. Als u een handtekening wilt toevoegen wanneer u berichten beantwoordt of doorstuurt, selecteert u de handtekening in de lijst Antwoorden en doorgestuurde berichten. Als u dit niet wilt, selecteert u (geen).

Een handtekening handmatig invoegen

 • Ga in een nieuw bericht naar het tabblad Bericht en klik in de groep Opnemen op Handtekening. Klik vervolgens op de gewenste handtekening.

  Tip: Als u een handtekening uit een geopend bericht wilt verwijderen, selecteert u de handtekening in de berichttekst en drukt u op de Delete-toets.

Feedback over het maken van een Outlook-handtekening

Hebt u feedback over het maken of gebruiken van Outlook-handtekeningen? We willen het graag weten. Met name als u problemen hebt met het zoeken naar het menu Handtekeningen, willen we graag weten waar u de optie voor het maken van een handtekening had verwacht te vinden. Het programmeerteam van Outlook en het Outlook-documentatieteam luisteren naar uw feedback. Klik op Ja of Nee onder aan het scherm naast Was deze informatie nuttig? en laat uw opmerkingen en suggesties voor het verbeteren van de handtekeningfunctie van Outlook achter onder Aanvullende feedback? Laat ons weten welke versie van Outlook u momenteel gebruikt en waarom u hebt gezocht naar hulp bij het maken van een handtekening. We werken deze documentatie regelmatig bij om zoveel mogelijk van uw feedback te beantwoorden.

Zie ook

Een e-mailhandtekening in Outlook.com maken en toevoegen

Een e-mailhandtekening maken aan de hand van een sjabloon

Een e-mailhandtekening maken en toevoegen in de webversie van Outlook

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/bedrijfsmail-aanmaken-outlook-9hnj0aeg

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 102 Een handtekening maken en toevoegen aan berichten. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *