Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 Belastingadvies bij Moneybird boekhoudingen

[Top] 102 Belastingadvies bij Moneybird boekhoudingen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 102 Belastingadvies bij Moneybird boekhoudingen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

In vijf stappen door je boekhouding | Moneybird Live | 16 november 2021
In vijf stappen door je boekhouding | Moneybird Live | 16 november 2021

Twijfel je of je alles goed in je boekhouding zet? En of je aangifte Inkomstenbelasting klopt? Maak ik wel genoeg omzet? Ken je alle aftrekposten en voldoe je aan de eisen van de Belastingdienst? Welk BTW percentage zit er eigenlijk op die rekening voor de software uit de VS? Beter een auto op de zaak of in privé?

Bij dit soort vragen ondersteun ik ambitieuze en professionele eenmanszaken en zzp’ers vanuit mijn eigen kantoor. Ik ben afgestudeerd fiscalist en weet dus alles van belastingen. Bij de boekhoudkundige ondersteuning ben ik gespecialiseerd in Moneybird. Mijn doel is dat de zogenaamde ‘kleine’ ondernemer het beste uit zijn bedrijf haalt en geen zorgen meer heeft over de financiële kant van het ondernemen.

Twintig jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heb ruime ervaring met belastingaangiften, belastingadvies en inmiddels ook met het zelf voeren van boekhoudingen. Ik richt mij op de leukste doelgroep die ik me kan indenken: zzp’ers, freelancers, eenmanszaken en vof’s.

hulp bij je digitale boekhouding

De boekhouding voor kleine ondernemers is vaak niet zo ingewikkeld en nog prima zelf te doen. Maar het is wel fijn als je kunt terugvallen op iemand ‘die er verstand van heeft’. Wat ook belangrijk is, is een goede start: met de juiste begeleiding bij het inrichten van je boekhouding en support op belangrijke momenten of bij incidentele vragen. Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer zijn eigen boekhouding begrijpt. Dat geeft zelfstandigheid en een professionele basis voor het bedrijf. Maar vooral inzicht in de winstmogelijkheden van je bedrijf. En daar doe je het uiteindelijk voor, want zonder winst heeft je bedrijf geen bestaansrecht. Als je dat begrijpt, ben je bij mij aan het juiste adres.

belastingadvies

Ik raad kleine ondernemers aan om de btw-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting altijd door een belastingdeskundige te laten doen of in ieder geval te laten checken. En ook de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding is een klusje wat het uitbesteden waard is.

sparringspartner

Naast de financiële administratie en belastingen houd ik van afwisseling in mijn werk en help je graag bij het nemen van belangrijke beslissingen voor je bedrijf op het gebied van prijzen, winstplanning, marketingaanpak et cetera.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: www moneybird nl

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 102 Belastingadvies bij Moneybird boekhoudingen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *