Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 101 SSL foutmeldingen of problemen

[Top] 101 SSL foutmeldingen of problemen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 101 SSL foutmeldingen of problemen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Fix Your Connection is Not Private
How to Fix Your Connection is Not Private

SSL foutmeldingen of problemen

Als het SSL certificaat niet (goed) is geïnstalleerd of niet op tijd is verlengd kunnen de bezoekers foutmeldingen krijgen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat niet op alle pagina’s het SSL slotje verschijnt.

Bezoeker krijgt waarschuwing: Je verbinding is niet prive / Connection is Not Secure / Deze site is niet veilig / Je verbinding met deze site is niet veilig

Oorzaak: de bezoeker probeert jouw website beveiligd te bezoeken met https://jouwdomein.nl in de adresbalk en er is geen geldig SSL certificaat of er worden onveilige onderdelen geladen. Zo probeert de iPhone browser standaard al naar de beveiligde pagina te gaan. De waarschuwing is verschillend in verschillende browsers, maar bezoekers zien bijvoorbeeld in verschillende browsers waarschuwingen:

Oplossingen:

  • Als het SSL certificaat niet is geïnstalleerd.
    Installeer dan een SSL certificaat, zie de mogelijkheden op https://support.hoasted.com/article/288-de-verschillende-ssl-certificaattypen-bij-hoasted of laat Hoasted het voor je doen.
  • Het SSL certificaat is niet tijdig verlengd.
    Dit komt zo nu en dan voor bij de gratis Let’s Encrypt SSL certificaten. Oplossing is dan handmatig een nieuw Let’s Encrypt SSL certificaat installeren of het nieuwe Sectigo SSL certificaat downloaden, plaatsen en activeren. Zie daarvoor onze handleidingen: Problemen met Let’s Encrypt oplossen of Sectigo SSL certificaat bestellen en installeren. Je kunt ook tijdig een e-mail krijgen om te zorgen dat je tijdig het Sectigo SSL certificaat vernieuwt, zie de handleiding: Automatische mails over SSL certificaat expiry ontvangen.
  • Het SSL

Op sommige pagina’s is het slotje niet in beeld door Mixed Content

Als niet alle inhoud van de pagina via https:// links geladen wordt, maar er bijvoorbeeld een afbeelding via http:// in de pagina getoond wordt, zal het slotje niet in beeld komen.

Oplossing: Ga (als je op die pagina zit) in Chrome via de drie verticale puntjes rechts naar More Tools > Developer Tools > Console.
Er worden dan alle regels getoond waarin sprake is van Mixed Content. In dit voorbeeld zijn er drie afbeeldingen op de pagina die ingeladen worden met http://

Volg voor WordPress onze handleiding: https://support.hoasted.com/article/291-stappenplan-om-een-website-correct-om-te-zetten-naar-ssl (het laatste gedeelte: Verkeerde url’s opzoeken en verbeteren)

Bezoekers krijgen de standaard Hoasted pagina in beeld

Als er geen SSL certificaat is en evenmin een Self Signed SSL certificaat, dan komt de standaard Hoasted pagina in beeld bij het opvragen van de website met https. Oplossing is een SSL certificaat installeren of vernieuwen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: je verbinding is niet privé chrome

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 101 SSL foutmeldingen of problemen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *