Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 101 5 handige WordPress-plugins voor je website > Yourhosting blog

[Top] 101 5 handige WordPress-plugins voor je website > Yourhosting blog

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 101 5 handige WordPress-plugins voor je website > Yourhosting blog dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Wat zijn goede plugins voor je WordPress website | Mijndomein
Wat zijn goede plugins voor je WordPress website | Mijndomein

Een website maken en beheren met WordPress gaat makkelijk en snel. Wat WordPress nog interessanter maakt, is dat er tienduizenden plugins beschikbaar zijn die je leven als websitebeheerder nóg makkelijker maken. Een plugin is even eenvoudig te installeren als een app op je telefoon of tablet en biedt extra mogelijkheden en gemakken. Bijvoorbeeld een spamfilter, een betere vindbaarheid of de mogelijkheid je Instagram-foto’s automatisch op je site weer te geven. En dat zijn nog maar een paar mogelijkheden. Wij zetten de beste WordPress-plugins voor je op een rij. Ze zijn alle vijf gratis te gebruiken.

Dat WordPress populair is, heeft ook een nadeel: er zijn veel spammers actief in de reacties onder de berichten die op de miljoenen WordPress-sites verschijnen. Bijna iedereen krijgt regelmatig te maken met die ongewenste berichten. Zelf filteren is dan een tijdrovend karwei. Akismet herkent spamberichten automatisch en zorgt dat ze niet onder jouw posts terechtkomen. De plugin houdt ook eventuele spam die via je contactformulier binnenkomt tegen. Akismet filtert bijna alle spam en wordt er ook nog eens dagelijks beter in doordat de database constant wordt uitgebreid.

Als je een website beheert, wil je dat mensen op een makkelijke manier contact met je kunnen opnemen. Er zijn allerlei plugins om contactformulieren te maken, waarvan Contact Form 7 niet voor niets de populairste is. Of je nu een grote bedrijfssite hebt of één hobbypagina waarbij gebruikers alleen hun naam en een bericht achter kunnen laten, met Contact Form 7 regel je het in een paar klikken. Je kunt daarbij kiezen uit veel lay-outs voor je formulier. De plugin werkt goed samen met Akismet, zodat je geen ongewenste berichten in je mailbox krijgt.

Niets is zo vervelend voor je bezoekers van je website dan een link die niet meer werkt.

Zoiets kan gebeuren als je een pagina hebt verwijderd of als je de URL (het webadres) hebt veranderd. Met Redirection maak je op een heel eenvoudige manier redirects, verwijzingen naar een pagina die wél beschikbaar is. Dat is niet alleen handig van bezoekers op je site zelf, die de oude pagina proberen te bezoeken. Het is ook handig voor mensen die vanuit een zoekmachine een pagina proberen te bereiken.

De plugin geeft ook een overzicht van de links die niet meer werken en hoe vaak die zijn bezocht.

Dat Instagram populair is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Het is een mooi hulpmiddel om je producten of je belevenissen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Als je je Instagram-foto’s op een aantrekkelijke manier ook op je website wilt laten zien, is Social Photo Feed de plugin die je moet hebben. Je kunt verschillende Instagram-feeds op je website plaatsen, waarbij iedere feed de foto’s van verschillende accounts kan laten zien. Jij bepaalt daarbij zelf de breedte en hoogte en het aantal van de foto’s die op je website komen. En de foto’s zien er zowel op mobiele apparaten als op desktopcomputers perfect uit.

Jetpack is zonder twijfel een van de populairste plug-ins voor WordPress. Het is een soort manusje-van-alles, wat zowel een voordeel als een nadeel is. Het biedt hulp bij statistieken, automatisch posten op social media en scant op spam en malware. Sommige functies zijn ook als je weinig technische kennis hebt zeker de moeite waard. Vooral de statistiekfunctie vinden wij erg handig en overzichtelijk. Hiermee zie je snel hoe vaak je website is bezocht en welke posts het meest zijn gelezen. De functie Monitor houdt continu in de gaten of je website nog bereikbaar is en geeft je een seintje op het moment dat dat niet het geval mocht zijn.

Het installeren van een plugin is een kwestie van een paar klikken. Doet hij toch niet helemaal wat je ervan had verwacht of is er een betere plugin verschenen? Geen probleem, met hetzelfde gemak heb je hem weer verwijderd. Probeer dus vooral zelf uit welke plugins het best bij je passen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp:

Je bekijkt berichtonderwerp: https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *