Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 10 Automatisch antwoorden op WhatsApp: Automatisch antwoordapparaat

[Top] 10 Automatisch antwoorden op WhatsApp: Automatisch antwoordapparaat

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 10 Automatisch antwoorden op WhatsApp: Automatisch antwoordapparaat dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

WhatsApp Business Auto Reply | WhatsApp Business自动营销 |by Sean Teo Group – STG
WhatsApp Business Auto Reply | WhatsApp Business自动营销 |by Sean Teo Group – STG

Wij gebruiken WhatsApp om met allerlei mensen te praten, maar we hebben niet altijd tijd om te reageren als ze ons schrijven. Toch hebben we het geluk om tools te gebruiken om automatisch te antwoorden op WhatsApp wanneer we het druk hebben of als wat we gaan zeggen continu wordt herhaald in alle gesprekken.

Er zijn verschillende opties om automatische antwoorden configureren of reageren zonder de mobiele telefoon op te nemen, maar het hangt af van de versie van WhatsApp die je hebt. Snelle of automatische reacties zijn beschikbaar in WhatsApp business als je een zakelijk account hebt, maar niet in de normale versie voor andere gebruikers. Aan de andere kant zullen we in de volgende paragrafen zien dat er applicaties zijn waarmee we het kunnen doen, maar het zal het gebruik van tools van derden inhouden … We zien alle mogelijke opties, hoe het te doen en welke mogelijkheden er zijn.

Snelle reacties op WhatsApp Business

WhatsApp stelt ons in staat om snel en gepersonaliseerde reacties volgens het bericht dat we ontvangen . Maar alleen in de Business-versie. Alleen voor bedrijven. We kunnen berichten en reacties opnemen voor wanneer een klant ons de planning vraagt, bijvoorbeeld, of vraagt ons wanneer een product binnenkomt. We kunnen snelle reacties instellen die aangeven wanneer nieuwe voorraad arriveert of wanneer het thuisbezorgingsschema is, hoeveel de verzendkosten waard zijn, enz.

Voor snelle reacties gelden voorwaarden: maximaal 50 snelle reacties gekoppeld aan elk WhatsApp Business-account en kan tekstberichten bevatten maar kan ook multimediabestanden bevatten, zoals foto’s, video’s of GIF’s. Dit kunnen de antwoorden zijn die het vaakst worden herhaald en we kunnen ze toevoegen vanuit de instellingen, zodat we niet elke dag meerdere keren hetzelfde hoeven te beantwoorden.

 • Ga naar de menuknop van de WhatsApp-applicatie
 • Klik op Instellingen en Bedrijfsinstellingen
 • Ga naar de optie Snelle reacties
 • Klik op Toevoegen (+) om degene te maken die je wilt

Eenmaal hier vullen we de drie velden in. We moeten het veld van het bericht dat we willen beantwoorden invullen, tekst invoeren of het multimediabestand dat u wilt toevoegen. Bovendien moeten we de snelkoppeling schrijven die we willen gebruiken: een woord of teken waarmee we het automatische bericht kunnen toevoegen. En tot slot typt u het trefwoord voor de snelle reactie in, die u vervolgens zult gebruiken om deze gemakkelijk te vinden wanneer u die reactie wilt indienen. We kan maximaal drie verschillende trefwoorden toevoegen met een maximum van 15 tekens elk en het zal ons in staat stellen om het gebruikte snelle antwoord te vinden.

Zodra we het hebben, bevestigen we door aan te raken ” besparen ‘.

Wanneer we het antwoord gaan gebruiken, zijn de stappen heel eenvoudig: we openen een chat, raken het berichtpictogram aan en typen /… om het antwoord te verzenden. Alle snelle reacties worden weergegeven en u moet degene kiezen die u wilt. Bewerk ten slotte het bericht of tik op het pictogram “verzenden” zoals we altijd doen.

Als een snelle reactie niet werkt, legt WhatsApp op zijn helpwebsite uit dat je je aan een reeks opmaakregels moet houden. Zorg ervoor dat u ze naleeft:

 • Alles sneltoetsen beginnen met /
 • De tekenlimiet voor snelle reacties is 25
 • Er zijn maximaal 50 snelle reacties per account
 • Snelkoppelingen mogen geen spaties bevatten
 • U kunt niet meer dan drie trefwoorden hebben
 • Trefwoorden mogen geen spaties bevatten
 • Trefwoorden mogen geen niet-alfanumerieke tekens bevatten
 • De tekenlimiet voor elk trefwoord is 15.

Andere tools: welkomst- of afwezigheidsbericht

Daarnaast is de Business-versie van WhatsApp ook beschikbaar stelt ons in staat om afwezigheidsberichten of welkomstberichten te configureren , die als zodanig geen antwoorden zijn , maar een soort automatisch antwoordapparaat zijn dat we kunnen configureren om te zeggen wanneer we terugkomen of om hallo te zeggen tegen nieuwe klanten . Beide kunnen worden geconfigureerd vanuit de applicatie, in de Zakelijke instellingen. In het geval van welkomstberichten kunnen we deze stappen volgen.

 • Ga naar de menuknop en instellingen
 • Kies de optie Bedrijfsinstellingen
 • Vink de optie Welkomstbericht aan
 • Activeer de knop
 • Tik op het bericht om te bewerken wat we willen plaatsen
 • Kies uit de lijst met te verzenden ontvangers
  • Iedereen
  • Degenen die niet in het contactboek staan
  • Alles behalve …
  • Alleen verzenden naar …
 • Allemaal in SAVE

Gebruik tools van derden

Dit is een functie die de app nog steeds niet altijd toestaat, en we weten ook niet of deze ooit voor iedereen en niet alleen in bedrijven in de applicatie zal worden opgenomen, dus hiervoor zullen we tools van derden moeten gebruiken. Het is mogelijk dat je op een gegeven moment hebt gehoord van bepaalde applicaties waarmee je automatische reacties op WhatsApp kunt verzenden, maar veel daarvan zijn betaald en andere zijn niet langer beschikbaar in de officiële winkels.

WhatsAuto

Zoals de naam al doet vermoeden, is WhatsAuto in de eerste plaats ontwikkeld om gebruikers de mogelijkheid te bieden om automatische reacties op WhatsApp te verzenden wanneer we aan het rijden zijn. Hoewel het ook op elk moment kan worden gebruikt dat we WhatsApp-berichten niet kunnen of willen beantwoorden omdat we het druk hebben, in een vergadering zitten of gewoon even de verbinding willen verbreken.

De applicatie is zeer compleet , aangezien het de mogelijkheid biedt om te kiezen tussen verschillende vooraf gedefinieerde automatische reacties , maak je eigen reacties op basis van het bericht dat we ontvangen, stuur automatische antwoorden naar: bepaalde contacten of naar alle , als we continu automatisch willen reageren, met een vertraging of slechts één keer antwoorden aan dezelfde persoon.

Zodra WhatsAuto op de mobiel is geïnstalleerd, zullen we zien dat het een schakelaar om de applicatie te activeren of te deactiveren, een reeks vooraf gedefinieerde teksten om automatische reacties op WhatsApp te verzenden en een bewerkknop als we onze reacties willen aanpassen. In dat geval kunnen we ook pas de reacties aan op basis van de ontvangen berichten.

Standaard hebben onze berichten de titel Automatisch antwoord, maar vanuit de configuratie-opties kunnen we: voorkomen dat deze tag wordt weergegeven in onze automatische antwoorden op WhatsApp. Ga hiervoor naar Instellingen via de menuknop en vink het vakje Automatisch antwoord verwijderen aan. Op het tabblad Contacten kunnen we aangeven of we automatische reacties op WhatsApp naar alle contacten willen sturen, alleen naar mijn contactenlijst of naar iedereen behalve degenen die in mijn contactenlijst staan, die ik naar wens kan aanpassen.

Met alles naar onze smaak geconfigureerd, de moment dat we in de auto stappen , een vergadering of gewoon de verbinding met alles willen verbreken, we hoeven alleen maar de applicatie te activeren en er zullen automatische antwoorden op WhatsApp worden verzonden, afhankelijk van onze configuratie.

AutoResponder voor WhatsApp

Een andere tool die iets soortgelijks mogelijk maakt, is Autoresponder voor WhatsApp. Het is ook gratis en is een van de klassiekers die we vinden in de Google Play Shop om onbeperkte regels te maken als we een antwoordapparaat willen voor de berichtentoepassing. Het heeft geen toegang tot al onze chats dus onze privacy is niet in gevaar. We hoeven je alleen maar toegang te geven tot meldingen en de functie om automatisch te reageren vanuit die applicatie.

We kunnen een regel maken waarin we een antwoordbericht schrijven en een reeks instellingen kiezen: naar specifieke personen of groepen, naar specifieke contacten, welke contacten u wilt negeren of op welke specifieke tijden u dit antwoordapparaat wilt plaatsen. Bijvoorbeeld als je slaapt of gewoon als je aan het werk bent of in vergadering zit.

Er is ook een betaalde versie waarmee we andere opties hebben, zoals het kiezen van meerdere antwoorden in elke regel of waarmee we kunnen kiezen hoeveel seconden er verstrijken tussen ons eerste antwoordbericht en het volgende.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: automatisch antwoorden whatsapp

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 10 Automatisch antwoorden op WhatsApp: Automatisch antwoordapparaat. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *